بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

یمن به دشمن صهیونیستی هشدار داد: بهای سنگینی در انتظار متجاوزان است

یمن به دشمن صهیونیستی هشدار داد: بهای سنگینی در انتظار متجاوزان است  وزیر دفاع و رئیس ستاد نیروهای مسلح یمن در یازدهمین سالگرد پیروزی انقلاب ۲۱ سپتامبر با تاکید بر ادامه حمایت از غزه تا پایان تجاوزات دشمن صهیونیستی، اعلام کردند یمن قدرت بالایی برای انجام عملیات‌های دردناک ضد دشمن دارد ومتجاوزان بهای سنگینی می‌پردازند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 21
کد خبر: ۲۸۹۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد العاطفی، وزیر دفاع و سرلشکر محمد الغماری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای مشترک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب 21 سپتامبر بر ادامه حمایت این کشور از ملت و مقاومت فلسطین و تشدید عملیات‌های دردناک ضد اشغالگران تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: ما از توانمندی‌های نظامی پیشرفته و قابل توجهی برخورداریم که ما را قادر می‌سازد تا حملات دردناک و دقیقی را علیه دشمنان امت اسلامی انجام دهیم.

این مقامات نظامی یمن تاکید کردند: ما به صراحت و از موضع مسئولیت‌پذیری و اعتماد به قدرتی که داریم اعلام می‌کنیم که تجاوز به کشور ما و مقدسات امت اسلامی ما بدون مجازات نخواهد ماند.

بر اساس این بیانیه، پاسخ سخت خواهد بود و متجاوزان بهای سنگینی خواهند پرداخت. ما تأکید می‌کنیم که حمایت ما از برادران مجاهدمان در نوار غزه با تمام قوا ادامه خواهد یافت.
وزیر دفاع و رئیس ستاد نیروهای مسلح یمن تصریح کردند: ما بر ادامه حملات خود در دریا و رسیدن به عمق سرزمین‌های اشغالی تا زمانی که دشمن، تجاوز و محاصره خود را متوقف کند، تأکید می‌کنیم. این وعده‌ای است که ما به آن پایبندیم و تعهدی است که ما به آن عمل می‌کنیم و گزینه‌ای جز پیروزی یا شهادت نداریم.

شب گذشته مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن نیز در سخنرانی خود به مناسبت یازدهمین سالگرد پیروزی انقلاب 21 سپتامبر اعلام کرد که یازدهمین سالگرد پیروزی انقلاب‌مان را در حالی جشن می‌گیریم که تمام منطقه و کشورهای عربی تبدیل به یک هدف قابل دسترس برای دشمن صهیونیستی شده‌ و این رژیم هر کسی را که مانع خود ببیند، به او حمله کرده و یا دست به ترور می‌زند.

وی افزود: موضوع فلسطین، از مهم‌ترین اولویات انقلاب 21 سپتامبر است و به عنوان یک موضوع اصلی از ابتدای این انقلاب تاکنون به شمار می‌رود. اگر انقلاب 21 سپتامبر رخ نمی‌داد، یمن با دستور آمریکا اقدام به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌کرد.

المشاط در پیامی خطاب به سران کشورهای عربی گفت: حمله اسرائیل به قطر، یک پیام واضح برای همه داشت؛ اینکه نوبت شما نیز فرا خواهد رسید. اگر همه شما بیدار نشوید، دشمنی روبروی ما قرار می‌گیرد که به جز زبان زور چیزی نمی‌فهمد.پایگاه‌های آمریکا نمی‌تواند شما را از گزند دشمن صهیونیستی حفظ کند./تسنیم

کلمات کلیدی: یمن اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار